Yüz Yüze Eğitim Yeniden Başlıyor

Covid-19 salgınına yönelik tam kapanma tedbirleri nedeniyle 29 Nisan 2021 tarihinde ara verilen yüz yüze eğitim kademeli normalleşme süreci ile yeniden başlayacaktır. Yeni düzenlemeye göre:

03.06.2021 952

• Köy ve seyrek nüfuslu yerler kapsamında bulunan ilçemizde, hıfzıssıhha kurulu kararınca okulumuz 5(beş) gün eğitim-öğretim faaliyetine devam edecektir.

• Eğitim-öğretim faaliyetleri boyunca okulumuz pansiyonu da salgın tedbirlerine uygun olarak faaliyetlerine devam edecektir.

• Yüz yüze eğitime katılım isteğe bağlıdır. Yüz yüze eğitim için çocuğunu okula göndermek istemeyen velilerimizden yazılı onay alınacaktır.

• Okulumuz bakanlığımızın belirlemiş olduğu salgın tedbirlerine uygun olmasından dolayı şubeler gruplara bölünmeyecek, tüm sınıf aynı anda aynı sınıfta derse katılacaktır.

• Okulumuzda günlük temizlik ve dezenfektan işlemleri uygulanacak olup salgın riskine bağlı olan tüm tedbirler alınacaktır.

03-06-2021