MESLEK EĞİTİM MERKEZİ KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

MESLEK EĞİTİM MERKEZİ KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Ortaokul mezunu veya herhangi bir lisenin herhangi bir sınıfından ayrılmış gençlere hem eğitimlerine devam edip hem de fiilen iş hayatının içinde olarak kariyer edinme fırsatı.Merkezimize kayıt yaptırarak sizin seçeceğiniz alanda uzmanlaşabilirsiniz.

Meslek liselerinden farklı olarakMerkezimize kayıt olan öğrenciler9.sınıftan itibaren işletmede mesleki eğitime başlarlar.Yasal olarak en azasgari ücretin yüzde 30'u kadar maaş alırlar.

Merkezimize kayıt olanlar artık açık liseye gitmeden okulumuzda fark derslerini görerek mezun olduklarında Lise mezunu olup ayrıca kalfalık ve ustalık belgesi alarak istedikleri takdirde eğitim hayatlarına devam edebileceklerdir.

Merkezimize devam eden öğrenciler tüm öğrencilik haklarından ( indirimli akbil, askerlik tecili vs..) faydalanabilmekte olup 4 yıl boyunca sigortaları devlet tarafından yapılmaktadır.

Kayıtlar yıl boyu devam etmektedir.Merkezimize kayıt yaptırmak için kontenjan dahilinde herhangi bir adres kısıtlması yoktur.Yaş sınırı yoktur.

Eğitim programımız tam gündür. 

Öğrenci kayıt işlemleri devam etmektedir. Kayıt işlemleri yıl boyu devam edecektir. İlk dönem içinde yapılan kayıtlarda öğrenciler hemen eğitime başlayacak olup 2.dönem kayıt yaptıracak öğrenciler pratik eğitimlerine hemen başlayıp teorik eğitimleri bir sonraki dönem başlayacaktır.

02.03.2022 210

02-03-2022