eTwinning | KÜLTÜREL MİRAS AÇISINDAN HALK İNANIŞLARI PROJEMİZ TAMAMLANDI

Kurucusu olduğumuz Kültürel Miras Açısından Halk İnanışları adlı e-Twinning Projemiz tamamlandı. Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki 6 okulla ortak yürüttüğümüz projemiz 13 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirdimiz kapanış webinarı sonucunda tamamlanmıştır. Yaklaşık altı aylık bir zaman diliminde Erzurum, Bayburt, Şırnak, Hatay, Ankara ve İzmir illerinin saha araştırması ve bilimsel araştırma yöntemleri kullanılarak yapılan derleme sonucunda "Kültürel Miras Açısından Halk İnanışları" adlı bir e-kitap ve projede yapılan çalışmaların yer aldığı e-dergi ve e-sergi ortaya koyulmuştur. Projemizin başından sonuna kadar emek veren, çalışma gösteren bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

13.03.2022 2554

13-03-2022