Ata´mızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Ata´mızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.

11.11.2019 6913

      Anma töreni Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk büstüne çelenk bırakılması ile başladı. Saatler 09:05'i gösterdiğinde siren sesiyle birlikte 2 dakikalık saygı duruşunda duruldu. İstiklal Marşı'nın okunması ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

     Anma programı, Şenkaya 75.Yıl İMKB YBO Konferans Salonu'nda devam etti. 

     Aziziye Kaymakamı Sayın Mustafa MASLAK ve değerli protokol üyelerinin yanı sıra öğrenci ve velilerimizin de katıldığı programın sunuculuğunu okulumuz Edebiyat öğretmeni Mustafa Kaan KARABULUT yaptı.

     Şenkaya Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Sevim BİLANİK'in yönetimindeki öğrenci korosu müzik dinletisini sundular. Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anlatan şiir ve yazılar öğrenciler tarafından okundu. 10 Kasım konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması sonucu dereceye giren öğrencilerimize ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

    Şenkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü  saygı ve rahmetle anıyor, programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.