Şenkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Şenkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi´ni tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirerek tüm potansiyelleri kullanmalarına fırsat tanımak, öğrencilerimizi yüksek öğrenim kurumlarına yönlendirerek başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve öğrencilerimize 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.

Misyon: Şenkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak gerek ilçe gerekse il bazında eğitim-öğretim alanında başarılarla adımızdan söz ettirmeyi kendimize ilke edinmis bulunmaktayız. Okulumuz çevre ve köy mezralardan gelen öğrencilere de eğitim. öğretim ve sosyal faaliyet alanlarında fırsat eşitliği tanımayı kendisine görev bilmiştir.

Başarılar:

Saatler: Sabah: 08.30 Öğle: 11.40 Öğleden Sonra: 13.00 Akşam: 16.10
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Masa tenisi, Voleybol Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning, TUBİTAK 4006

WEB - https://senkayacpal.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI MAH. KURTULUŞ CAD. NO: 17 ŞENKAYA / ERZURUM

Yatakhane Koğuşu :20

Yerleşim Yeri - Aşağı Mah. Şenkaya/ERZURUM

Adres - AŞAĞI MAH. KURTULUŞ CAD. NO: 17 ŞENKAYA / ERZURUM

Ulaşım Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde, il merkezine 167 km uzaklıktadir.